skip to Main Content

Dansk Fjernvarmes landsmøde

Håber vi ses! I kan finde PipeLink på Minitræfpunkt 8c, hvor jeg står ved & green project's stand Landsmødet er årets største arrangement i energibranchenog samler hvert år i oktober mere end 2.000 deltagere til indlæg, debatter og erfaringsudveksling.

Læs mere

Rammeaftale med Sinfra, den Svenske indkøbsforening.

I foråret indgik vi med stor glæde en aftale med Sinfra om levering af overvågningssystemer, og leverancerne er godt i gang. Systemerne leveres med både LAN kommunikation og GSM kommunikation.Sinfra er en Svensk indkøbsforening af fjernvarmemateriel, som langt de fleste…

Læs mere

Forstærkede PEX rør

PipeLink har lige leveret en ordre på 40+40/160 forstærkede pexrør 10 bar til varme og 95 C, ordren blev afgivet en fredag, med levering den efterfølgende tirsdag.

Læs mere

Nye leverancer til Irland og Finland.

PipeLink har de seneste måneder har stor succes med flere leverancer til både Irland og Finland. Leverancerne omhandler både rør, fittings, montageskum og en del specialprodukter.

Læs mere

CuSINUS

PipeLink har netop leveret sin hidtil største leverance af CuSINUS rør, specielle mineraluldsisolerede kobberrør leveret både på ruller og i sinus kurver. Ordren var på ca. 600.000,- kr. allerede i juli har der været en ekstra bestilling til ordren.

Læs mere

Ecoline sikre sig kæmpeordre

Ecoline har netop sikret sig en mega ordre på præisolerede rør i Italien.Der er over en årrække tale om et projekt der kan blive et 2 cifret millionbeløb i Euro.Leverancerne er til A2A som dækker over byerne Milano, Bergamo og…

Læs mere

Retur-pakke…

Så er første halvår 2020 slut, men Covid-19 og med travlhed, så det er en super fed fornemmelse at kunne fortælle, at de penge jeg modtog fra Covid-19 hjælpepakken for et par måneder siden, her er hver en krone på…

Læs mere

CuSINUS

Ferie perioden har ikke begrænset aktivitetsniveauet, det kører stadig på den store klinge. Der er også lige produceret CuSINUS (kobberrør) i 108/200. CuSINUS er et system der har været anvendt mange år i Sverige, Danmark og på det tyske marked.

Læs mere
Back To Top
DanishEnglishUSA